North East Valley House

The design challenge was to create a quiet, warm and sunny home, in one of the coldest and noisiest Dunedin valleys. The property is long and narrow. It is located in a high density residential area. We are proud to say, every room now receives generous sunlight and the house design minimizes noise in a popular student area.

IMG_1088IMG_1095

 

 

 

 

 

Advertisements

Share your thoughts with us

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s